Esthederm Cellular – Water Arcpermet (100 ml)

Rövid leírás:

Az Institut Esthederm Celluláris víz tartalmú arcpermet, olyan hatékony, mint egy szérum. Energizál, hidratál és antioxidáns védelemmel látja el a bőrt. Arcfiatalító hatással rendelkezik, biológiai pajzsként a bőrt az öregedéstől, emellett élénkebb lesz és visszanyeri fényét.

9 .300 Ft

Az egyedülálló és szabadalmaztatott celluláris víz minden Esthederm formula központi hatóanyaga. Ez az arcápoló arcpermet, hasonlóan a bőrben lévő vízhez, tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, és megnöveli életerejüket. Ez a víz, amely éppoly hatásos, akár egy szérum, a sejteket megfiatalítja, a bőrt pedig szemmel láthatóan és tartósan szebbé és rugalmasabbá teszi.

Előnyei:

  • Arcfiatalító hatása jelentős.
  • Aktív hatóanyaga azonnal megnöveli minden utána alkalmazott arcápoló hatását.
  • A fejlett antioxidáns technológia valódi biológiai pajzsként a bőr öregedését elsődlegesen okozó szabad gyökök három fő formáját célozza. A bőr így nagyobb védelmet kap.
  • Azonnali frissesség, kényelem és jótékony hatás.
  • Alkalmazását követően 6 órával a sejtek energiája megnövekedik, a bőr pedig új élettel telítődik.
  • Nap nap után a bőr jobban védekezik a mindennapok káros, öregedést gyorsító hatásaival szemben.
  • A bőr feltöltődik, élénkebb lesz és visszanyeri fényét.

Kinek ajánljuk?

A arcpermet alkalmazható minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is.

Használata:

Permetezd az arcodra, majd finoman nyomkodd a bőrödbe, hogy az arcpermet még hatékonyabban felszívódjon. Vidd fel nappali krém vagy szérum használata előtt, sminkfixálóként vagy a nap bármely időpontjában, hogy felfrissüljön az arcod.

Figyelem: A flakonban túlnyomás uralkodik: melegítés hatására felrobbanhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, nyílt lángtól és más tűzforrástól! Használata közben tilos a dohányzás! Kilyukasztani vagy felgyújtani a flakont még üres állapotban is tilos! A flakont ne tegye ki napsugárzásnak, valamint ne tegye ki 50°C meghaladó hőmérsékletnek! Gyermekektől tartsa távol!

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/EAU*, SODIUM CITRATE*, CARNOSINE*, SODIUM CHLORIDE*, CITRIC ACID*, AMINOETHANESULFINIC ACID*, POTASSIUM CHLORIDE*, SODIUM BICARBONATE*, DISODIUM PHOSPHATE*, MAGNESIUM SULFATE*, POTASSIUM PHOSPHATE*, CALCIUM CHLORIDE* *EAU CELLULAIRE/CELLULAR WATER

Shopping Cart
Scroll to Top