eKseption – Caviar Liquid Arcmaszk (250 ml)

Rövid leírás:

Ez a gazdag folyékony arcmaszk kaviár kivonattal fokozza a bőrmegújulást, a bőr hidratált és puha tapintású lesz. Csökkenti a finom ráncokat, halványítja a bőrelszíneződéseket és a foltokat.

13 .890 Ft

Ez a gazdag folyékony arcmaszk a kaviár kivonat és a retinol szinergiájának köszönhetően különösen sokrétű bőrápoló hatást fejt ki. Fokozza a bőrmegújulást a hámlasztó eljárásokat követően, de otthoni kezelésként is  használható hetente egyszer. Az exkluzív készítmény egy egyedülálló filmképző technológia felhasználásával készül, és ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a  hagyományos maszkok. A felhordás után- és még több órán keresztül- a bőr teljesen hidratált és puha tapintású marad.

Megállapították, hogy a kaviár kivonat 67% -kal gyorsítja a kollagén természetes termelődését. Köztudott, hogy a kaviár rendkívül gazdag vitaminokban (különösen A-, B-, D- és E-vitaminban), makroelemek (nátrium, kálium, magnézium, foszfor, vas), mikroelemekben (kobalt, réz, kovasav) fehérjékben és aminosavakban.

Fő összetevői:

  • Kaviár kivonat
  • Retinol
  • Hialuronsav (kis molekulatömegű)

Előnyei:

  • Tápláló és hidratáló.
  • Visszaállítja a bőr természetesen magas hidratáltságát.
  • Alkalmazás után a bőrt simává teszi.
  • Csökkenti a finom ráncokat, halványítja a bőrelszíneződéseket és a foltokat.
  • Folyékony állagú formula, amely jelentősen képes fokozni a bőrbe való felszívódást.

Kinek ajánljuk?

Az arcmaszk minden bőrtípusra alkalmazható.

Használata:

A szemeket védve permetezzük az arcmaszkot az egész arcra és a nyakra. Finoman masszírozzuk a bőrbe, és hagyjuk 10 percig felszívódni. Ezután használjunk a bőrállapotunknak megfelelő krémet.

Illata: Aloe Vera, friss és könnyű.

Textúrája:

A bőrápoló maszk új koncepciójú, folyékony készítmény. A terméket közvetlenül a bőrre permetezzük, ahol egy láthatatlan mikrofilmréteget képez, ezzel jelentősen fokozható a hatóanyagok bőrbe juttatása. Nem kell lemosni, és közvetlenül a maszk használata után alkalmazható krém is.

 

Shopping Cart
Scroll to Top