eKseption – Hydration Sparkle Hidratáló Arckrém (50 ml)

Rövid leírás:

Könnyű hidratáló arckrém „vízcsepp” formulával a napi bőrápoláshoz, könnyű és frissítő textúrával, azonnal csökkenti a finom vonalakat, és feltölti a bőrt, valamint rendkívül hatékonyan segíti elő annak megújulását, finom hámlasztását és csökkenti a pigmentációt és helyreállítja a bőr pH-ját.

21 .690 Ft

Víz az olajban hidratáló arckrém tejsavval és nátrium-laktáttal. Exkluzív „vízcsepp” (water drop) formulájú készítmény, rendkívül könnyű és frissítő textúrával. Azonnal csökkenti a finom vonalakat, és feltölti a bőrt. Kifejezetten zsíros és kombinált bőrre tervezték. A hidratáló „vízcsepp” technológiájú készítmény bőrre kerülve nagy mennyiségű esszenciális vizet szabadít fel, hogy mélyen átnedvesítse és felfrissítse a bőrt. A formula természetes hidratáló faktorokat, tejsavat és nátrium-laktátot tartalmaz, és rendkívül hatékonyan segíti elő a bőr megújulását, finom hámlasztását, csökkenti a pigmentációt és helyreállítja a bőr pH-ját.

Fő összetevői:

 • Tejsav
 • Nátrium-laktát

Előnyei:

 • Hidratálás tejsavval.
 • Helyreállítja a bőr pH-értékét.
 • Aktiválja a hámlasztó enzimeket. Növeli a bőr ragyogását,
 • Víz az olajban tápláló formula.
 • Visszaállítja a bőr nedvesség tartalmát.
 • Csökkenti a bőr érdességét.
 • Zsíros és kombinált bőrtípusra.

Kinek ajánljuk?

A hidratáló arckrém a kifejezetten zsíros és kombinált bőrre ajánlott.

Használata:

Egyszer vagy kétszer naponta (arc, nyak, dekoltázs).

Tejsav:
 1. A pH-egyensúly helyreállítása: Az enzimaktivitás a pH-egyensúlytól függ, amelyet a környezet, smink, bőrápolás vagy patológia károsíthat, megzavarhat. A tejsav segít elérni a megfelelő pH-szintet, helyreállítja a pH-egyensúlyt és a bőr megfelelő megújulási folyamatát.
 2. Keratolitikus hatás: A hámréteg corneocytái közötti kötések megszakítása az elhalt hámsejtek leválását eredményezik. Ez a folyamat elősegíti a bőr megújulását, aktiválva a sejtszaporodást az alaprétegben.
 3. Hidratáló hatás: A tejsav az NMF egyik komponenseként erősen hidratáló hatású. A tejsav egy víz visszatartó anyag komplex része, amely képes a nedvesség vonzására és megtartására. Az epidermális megújulás révén a biológiailag elhalt hámsejtek helyébe az alapréteg metabolikusan aktív sejtjei lépnek.
 4. Emelő hatás: A tejsav stimulálja a fibroblasztok szaporodását. A fibroblasztok termelik az intercelluláris anyag összetevőit (kollagén, elasztin, fibronektin) és felelősek a glikozaminoglikánok jelenlétéért, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi test számára.
 5. Sebosztatikus és komedolitikus hatás: A corneocyták közötti intercelluláris kapcsolatok megszakítása, az eltömődött pórusok feloldása és a faggyúszekréció csökkentése. A tejsav elősegíti a trigliceridek lebomlását, és gátolja az aknét okozó baktériumok által felszabadított lipáz mennyiségét, ezáltal megakadályozza a gyulladást. Segít a faggyúszekréció csökkentésében, csökkentve a túlzott zsírosodást és enyhítve a szárazságot, elősegíti a nagy a pórusok szűkítését és a komedo képződést, valamint a papulák és pustulák kialakulását, javítja a pattanásos bőrt anélkül, hogy azt túlszárítaná.
 6. Az elhalt hámsejtek hámlasztásával fehérítő hatást ér el. A tejsav megkönnyíti az egyenletes melanin granulátum eloszlását ​​az epidermiszben, és elősegíti a tirozináz gátlását.
 7. Bakteriosztatikus és gyulladáscsökkentő hatás: Az ionizált tejsav savasító hatására támaszkodva a bőrbe hatoló laktátion kedvezőtlen feltételeket biztosít a kórokozó baktériumok szaporodásához (leginkább az anaerob baktériumokkal szemben hatásos, és kissé kevésbé hatékony az élesztők és gombák ellen).
Shopping Cart
Scroll to Top