Esthederm Excellage – Krém utántöltő (50 ml)

Rövid leírás:

Az Esthederm Excellage intenzív bőrtápláló, bőrnyugtató és bőrkiegyensúlyozó arckrém utántöltő eszköze 50 ml-es kiszerelésben.

30 .700 Ft

Az Esthederm Excellage intenzív bőrtápláló, bőrnyugtató és bőrkiegyensúlyozó arckrém utántöltő eszköze 50 ml-es kiszerelésben.

Excellage Arckrém:

Mélyen táplálja és újjáéleszti a bőrt, valamint helyreállítja annak fiatalos ragyogását. Gazdag, kellemes textúra púderes tapintással.

Feszesít: a REPAIR+ technológia biomimetikus összetevőkkel párosítva újrastrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt. Táplál: a nemes és értékes, Omega-3-6-9-ben gazdag kaméliaolaj – amelyet évente egyszer szüretelnek az UNESCO Világörökség részét képező Jeju-szigeten – mélyen táplálja a bőrt, miközben biztosítja a felhám minőségi sejtkohézióját. Helyreállítja a bőr ragyogását és egységesíti az arcszínt: a növényi eredetű gliko-biopolimer összetevő kisimítja a bőr mikrofelületét, szemmel láthatóan javítja textúráját és helyreállítja természetes ragyogását. Hatását fokozzák a lágy fókuszú részecskék, amelyek a fény eloszlatásával egyenletesebb bőrtextúrát eredményeznek. Véd az oxidatív stressz ellen: a szabadalmaztatott GLOBAL CELLULAR PROTECTION technológia gátolja a szabad gyökök kialakulását, és védi a bőrt a napsugárzás okozta öregedéstől, valamint a környezeti agresszióktól.

Kinek ajánljuk?

Élettelen, elvékonyodott, az öregedés jeleit már mutató, feszességét és ragyogását vesztett bőrre. Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Shopping Cart
Scroll to Top