Esthederm Intensive – Hialuronsavas Szemkörnyék Ápoló (15 ml)

Rövid leírás:

Az Esthederm hialuronsavas szemkörnyék ápoló intenzíven hidratál, csökkenti a ráncok és a finom barázdák mélységét és méretét. Aktívan tölti ki a szemzug beesett részét, elősegíti a szem alatti karikák és táskák elhalványulását, emellett felfrissíti a megviselt, fáradt tekintetet.

19 .300 Ft

Az Esthederm hialuronsavas szemkörnyék ápoló intenzíven hidratál, csökkenti a ráncok és a finom barázdák mélységét és méretét. Aktívan tölti ki a szemzug beesett részét, elősegíti a szem alatti karikák és táskák elhalványulását, emellett felfrissíti a megviselt, fáradt tekintetet. A szemkörnyék intenzív hidratáló, feltöltő kezelése.
A ráncok és a finom barázdák, a szem alatti karikák, táskák ellen, a fáradtság gyors eltüntetésére.

Előnyei:

  • Intenzíven hidratál.
  • Kitölti a szemzug beesett részét.
  • Feltölti, kijavítja és láthatóan elsimítja a ráncokat.
  • Felfrissíti a megviselt, fáradt tekintetet.
  • Elősegíti a szem alatti karikák és táskák elhalványulását.
  • Megelőzi a környezeti hatások miatti öregedést.
  • A fáradtság eltűnik, a tekintet derűsebb lesz.
  • A szemzug beesett részét intenzíven hidratálja, feltölti, kisimítja és láthatóan megfiatalítja.

Kinek ajánljuk?

A kiszáradás okozta ráncok és finom barázdák, a megviselt, fáradt tekintet kezelésére. Szem alatti táskák és karikák esetén.

Használata:

Az applikátor segítségével vigyen fel borsónyi méretű mennyiséget a szem külső sarkai alá és a szemöldök ívéhez a szemkörnyék ápoló szérumból. Simítsd el az applikátorral belülről kifelé haladva, majd oszlasd el a terméket apró körkörös mozdulatokkal.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/VÍZ*, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM HYALURONATE, SQUALANE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, 1,2-HEXANEDIOL, CAFFEINE, SODIUM CITRATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, POLYSORBATE 60, PHENOXYETHANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, NEORUSCOGENIN, SORBITAN ISOSTEARATE, RUSCOGENIN, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, HEXYLENE GLYCOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT.[ES561] *CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/ MINERALSALTS)

Shopping Cart
Scroll to Top