Esthederm Osmoclean – Hidratáló Tonik (200 ml)

Rövid leírás:

A hidratáló tonik tökéletesen tisztítja a bőrt a nagy toleranciájú tisztító alapnak köszönhetően, amely eltávolítja a szennyeződéseket, miközben tiszteletben tartja a hidrolipid film egyensúlyát.

11 .800 Ft

A smink eltávolítása a bőrápolási rutin első lépése, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizhesse fiatalságát. Az Osmoclean hidratáló tonik kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Azonnali felüdülést nyújt. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.

Előnyei:

  • A Hidratáló tonik tökéletes tisztítást és sminkeltávolítást biztosít, miközben tiszteletben tartja a bőr nedvességtartalmát.
  • A bőr azonnal tonizálódik, tisztává és egészségessé válik.
  • Teljesen eltávolítja a sminket.
  • 90%-ban nyugtatja a bőrt és puhává válik, 100%-ban frissít.

Kinek ajánljuk?

A tonik normáltól a száraz bőrig ajánlott. Érett, kiszáradt vagy feszülő érzetű bőrre.

Használata:

Vigye fel a tonikot egy vattakorong segítségével a tiszta és száraz arcbőrre és nyakra a smink teljes eltávolítása érdekében. Ne öblítse le.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/EAU*, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CARNOSINE, ALGAE EXTRACT, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, PEUMUS BOLDUS LEAF EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [ES019] *CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

Shopping Cart
Scroll to Top