Fusion – PPC+ Krém Narancsbőr ellen (100 ml)

Rövid leírás:

Narancsbőr elleni, zsírbontó cellulit krém a lokális zsírfelhalmozódásra, az egyenletes bőrfelszínért.

12 .190 Ft

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sejtekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek.

A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, ritkán férfiakon is előfordul. Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik. A cellulit veleszületett genetikai hajlam, különféle gyógyszerek használata, stressz, mozgásszegény életmód, terhesség, miatt alakulhat ki. Bár többféle kezelési lehetőség is rendelkezésre áll, hatékony terápiája a mai napig nem volt megoldott, és a különböző eljárások hatékonyságáról is megosztott az orvosi szakirodalom.

Eddig szinte csak az injekcióban alkalmazott PPC (Foszfatidilkolin) bizonyult hatékony kezelésnek a cellulit és a zsírpárnák csökkentésére, de ez egy fájdalmas kezelés. A PPC+ krémet narancsbőr ellen, úgy hozták létre, hogy ugyanazt a hatást érje el transzdermális, vagyis bőrön át felszívódó formában. Ezeket az anyagokat (L-karnitin, koffein, nátrium-deoxikolát, Transzdermális PPC) úgy választották meg, hogy a lehető leghatékonyabban csökkentsék a cellulitot non-invazív módon. Emellett, javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét az alkalmazás helyén.

Aktív hatóanyagok: Transzdermális PPC, L-karnitin, Koffein

Előnyei:

  • Rendkívül eredményes a lefogyhatatlan zsírpárnák és cellulit kezelésére.
  • Felgyorsítja a zsírsavak energetikai anyagcseréjét, és méregtelenítő hatású a bőrsejtek számára.
  • Látványosan és hatékonyan csökkenti a narancsbőr látható jeleit.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki narancsbőrrel küzd a teste bármely területén.

Használata:

Reggel és este vigye fel a célterületre, masszírozza a bőrbe. Látványos eredmény várható 4-6 hét alatt. A krém önmagában is segít a zsírbontásban, de nem nyújt megfelelő alakformáló hatást, mindenképpen szükség van a rendszeres testmozgásra, megfelelő étrendre. Nagyon fontos, hogy a krém használata közben megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk, hogy a lebontott zsír távozni tudjanak a szervezetből. A mozgás is ezt a folyamatot segíti elő.

Shopping Cart
Scroll to Top