Fusion – Probiotix Éjszakai Arckrém (50 ml)

Rövid leírás:

Víz az olajban típusú, gazdag és ultra tápláló éjszakai arckrém száraz és érzékeny bőrre, a mikrobiom, a biológiai védekezés és a bőrszerkezet helyreállításához.

21 .590 Ft

Víz az olajban típusú, gazdag, tápláló éjszakai arckrém száraz és érzékeny bőr kezelésére. A probiotikus termék állaga rendkívül lágy és selymes, intenzíven tápláló hatású. A Probiotix arckrém kiegyensúlyozza és optimalizálja a bőr nedvességét, valamint elősegíti a víz bőrbe jutását.

Tartalmaz Lactobacillus baktériumot, mely a bőr ökoflórájának optimalizálására, a biológiai védekezés erősítésére, valamint a bőr ragyogásának javítására szolgál. Ez a termék a bőr ökoflórájának optimalizálására, a biológiai védekezés erősítésére, valamint a bőr ragyogásának javítására szolgál. Figyelemre méltó a bőrszerkezet átalakító és simító hatása is. Természetes cukrokban gazdag (GOS és FOS) összetétele tovább javítja a bőr előnyös megjelenését, fokozza a ragyogását és enyhíti az érzékeny és száraz bőrre jellemző kellemetlen tüneteket. XS-hialuronsav tartalmának köszönhetően kiváló öregedésgátló, növeli a bőr belső víztartalmát, ezzel viszkoelasztikus tulajdonságait, és fiatalítja azt.

Fő összetevői:

  • XS hialuronsav (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav),
  • Probiotix-komplex.

Előnyei:

  • Fokozza a bőr ragyogását,
  • Intenzíven táplál,
  • Átalakítja és kisimítja a bőrszerkezetet,
  • Helyre állítja a bőr biológiai védekezését.

Kinek ajánljuk?

Első sorban száraz és érzékeny arcbőrűeknek ajánljuk.

Használata:

Éjszakai arckrémként megfelelő mennyiséget finoman a bőrbe kell masszírozni. Szemhéjakra nem használható!

Illata: Mandarin illóolaj.

Textúrája:

Olaj-a-vízben emulzió, amely jobban alkalmazkodik a száraz és érzékeny bőr igényeihez. Több tápanyagot, védelmet és hosszantartó nedvességet biztosít a bőrnek.

Shopping Cart
Scroll to Top