Janssen Epigenetikus Szérum 10ml

Rövid leírás:

Bemutatjuk új termékünket az EPIGENETIKUS szérumot, amely a legújabb tudományos kutatások szerint a génjeink nem meghatározottak. A gének tevékenységünket követik, az életstílus,a táplálkozás és különböző külső behatások határozzák meg.

A termék tartalmaz anti-aging összetevőt, amely erősen csökkenti a külső hatások által okozott DNS károsodást, javítja a bőrsejtek vitalitását és a stressz türőképességét.

16 .800 Ft

Bemutatjuk új termékünket az EPIGENETIKUS szérumot, amely a legújabb tudományos kutatások szerint a génjeink nem meghatározottak. A gének tevékenységünket követik, az életstílus,a táplálkozás és különböző külső behatások határozzák meg.

A tudósok ezt a jelenséget a genetikai anyag úgynevezett epigenetikai megváltoztatásával magyarázzák. A DNS-ben kémiai minták határozzák meg, hogy a gének milyen mértékben kapcsolódnak be vagy ki. Ezek a kémiai minták például negatív környezeti hatások, táplálkozás, fénykárosodás, csökkent folyadék bevitel, testmozgás hiány, csökkent alvási idő, dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás…stb…a bőr öregedéshez vezethetnek. Ez a bőr- és a test sejtjeinek genetikus megváltoztatását okozza, ami még a stressz tényezők eltávolításakor is megmarad. A termék tartalmaz anti-aging összetevőt, amely erősen csökkenti a külső hatások által okozott DNS károsodást, javítja a bőrsejtek vitalitását és a stressz türőképességét.

Az oligoszacharidokban gazdag orvosi körömvirág kivonat szabályoz az epigenetikus elváltozáshoz szükséges mechanizmusok közül kettőt: a hisztonmódosítás (hisztonok kémiai átalakítása, a „szálak”, amelyek körül a DNS spirál áll) és a mikro-RNS (nagyon rövid nukleotidláncok, amelyek ellenőrzik a gén szabályozást). Ez lehetővé teszi a hibás epigenetikus kódolás korrigálását és segít a bőr öregedési folyamatának leküzdésében.
Az eredmény: A bőre jobban ellenáll az idő vas fogának, fenntartva a fiatalos sugárzást.
Tartalom:

  • Epigenetikus összetevő: Orvosi körömvirág (calendula officinalis) virág kivonat; gazdag oligoszacharidokban, Csökkenti a bőr öregedés jeleit, javítja az öregedő bőrt
  • Hosszú-láncú hialuronsav: A bőr felszínén egy nedvességmegkötő réteget képez. Kiegyenlíti a vízhiányt és csökkenti a száraz bőr okozta felületi ráncokat.
  • Rövid-láncú hialuronsav: mélyebben behatol az epidermális bőrrétegekbe. Itt képes elraktározódni és belülről kifelé további feltöltő hatást kifejteni
  • Szacharid-izomerát: természetes cukor alapú hidratáló. Természetes kötést képez a bőr kreatinjával, ezért ‘nedvességmágnesnek’ is nevezik
Felhasználás:
Használja a terméket minden reggel és este arc tisztítást követően gyengéden bemasszírozva. Ezután használja a szokásos nappali vagy éjszakai krémjét.

Shopping Cart
Scroll to Top