eKseption – Caviar Repair Gazdag Ápoló-Reparáló Arckrém (100 ml)

Rövid leírás:

caviar repair a retinol, az E-vitamin, a kaviárkivonat és az unirepair T-43 szinergikus kombinációja. A készítmény gazdag arckrém, amely intenzíven táplál, csökkenti a bőrpírt és létrehoz egy lipid gátat a bőrön.

31 .890 Ft

Peelingek után alkalmazható. Az arckrém elősegíti az egészséges bőr proliferációt és a sejtek differenciálódását. A reparálás a kémiai hámlasztás után nélkülözhetetlen és elsődleges fontosságú a megfelelő ápoló termék használata. A bőr szerkezetét helyre kell állítani, a differenciálódás, a proliferáció és az intercelluláris kommunikáció folyamatait szabályozni kell.

Retinol: A retinol elősegíti az epiteliális sejtek megfelelő működését. A glikoprotein szintézishez bizonyos szintű A-vitamin szükséges. Az A-vitamin fontos összetevő, amelyre immunrendszerünknek is szüksége van.

Kaviár kivonat: Megállapítottuk, hogy a kaviár kivonat 67% -kal felgyorsítja a kollagén természetes termelődését, és jelentősen csökkenti a fehérje térhálósodását (fibronektin). Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek táplálják a bőrt és csökkentik az öregedés jeleit. A kaviár nagyon gazdag vitaminokban (különösen A, B, D és E vitaminban), nyomelemekben (nátrium, kálium, magnézium, foszfor, vas), mikroelemekben (kobalt, réz, kovasav) fehérjékben és aminosavakban. Erőteljes hidratáló és lágyító tulajdonságú, használata erősen ajánlott az idős és ráncos bőrre.

Fő összetevői:

  • Unirepair T-43
  • Kaviár kivonat
  • E-vitamin
  • Retinol

Előnyei:

  • Javítja és kontrollálja az új bőr proliferációját peelingek után.
  • Helyreállítja az alapvető lipideket, így táplálja a száraz, finom bőrt.
  • Nyugtató hatású és csökkenti a bőrpírt a peeling utáni napokban.
  • Javítja a bőr feszességét és csökkenti a ráncokat.

Kinek ajánljuk?

Az arckrém idősödő, ráncos bőrre ajánlott.

Használata:

Az arckrémet peeling után és esténként alkalmazza az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

Shopping Cart
Scroll to Top