Fusion – Retinol 1.0 Éjszakai Szérum (30 ml)

Rövid leírás:

Az éjszakai szérum intenzív kezelés a ráncokra és a napfény okozta bőröregedésre, miközben a bőrt simává teszi és biztosítja az optimális stabilitását.

23 .290 Ft

Nagyon koncentrált éjszakai szérum, magas retinol tartalommal. Exkluzív formula, mely a ráncokat és a napfény okozta öregedés Jeleit célzottan kezeli. Néhány napos alkalmazás után a bőr fiatalabbnak tűnik, kevesebb ránc és egységesebb bőrszín jellemzi.

A retinol (A-vitamin) hatékonyságát számos tudományos tanulmány bizonyította, megerősítette hatásának széles skáláját a bőrápolásban. Eredményesen alkalmazható a pigmentfoltok és ráncok csökkentésében, a bőr rugalmasságának és simaságának javításában. A retinol elősegíti a sejtek megújulását, csökkenti a kollagén degradációt és normalizálja a keratinizációt. Regenerálja a bőrt, sima, feszes és ragyogó megjelenést biztosít. A bőrgyógyászok és más esztétikai szakértők munkájukban évtizedek óta támaszkodnak az A-vitamin kozmetikai termékekben rejlő számos pozitív hatására.

Hatóanyag: stabilizált tiszta retinol 1%

Előnyei:

  • Kezeli a ráncokat,
  • Kezeli a napfény okozta öregedés jeleit,
  • Csökkenti a pigmentfoltokat,
  • Egységesebbé teszi a bőrszínt.

Kinek ajánljuk?

Az éjszakai szérum a ráncok és a napfény okozta öregedés jeleinek elhalványítására alkalmas.

Használata:

A szérum felvitele előtt mossa meg az arcát és jól szárítsa meg. Egy borsónyi mennyiségű szérumot felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal finoman masszírozzon bőrébe. Kerülje a szemkontúrokat.

Illata: Ceylon tea és friss citrom.

A termék textúrája:

Víz-az-olajban emulzió, melynek specifikus összetétele a szérumnak optimális stabilitást biztosít, miközben a bőrt simává és bársonyossá teszi. Az emulziót fénylő ragyogás jellemzi a készítményben alkalmazott finom emulziós technológiának köszönhetően. Az eredmény egy nagyon kellemes, friss érzetű, a bőrbe könnyen felszívódó krém.

Shopping Cart
Scroll to Top