Fusion – Hyaluronic Moisturizer Éjszakai Arckrém (100 ml)

Rövid leírás:

Az orvos-esztétikai kezelésekben alkalmazott hialuronsavval készült éjszakai arckrém teljes körű öregedésgátló és ránccsökkentő hatással rendelkezik. A friss és egyedi textúra rendkívül puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

22 .190 Ft

Az olvadó, mikro-emulziós technológiával készült éjszakai arckrém ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav (XS hialuronsav) összetevőjének köszönhetően kiválóan hidratál és halványítja a ráncokat. A hialuronsav a legkiválóbb hatású nedvesítő biopolimer, az élő szövetekben többek között kötőszövet szervező- és vízmegtartó anyagként nélkülözhetetlen a szerepe. A nátrium-hialuronát biotechnikai szempontból biztonságos eljárásból származik; szennyeződésektől és GMO–tól mentes. Az esztétikai gyógyászati ​​termékekből származó alacsony molekulatömegű hialuronsav más hialuronsav típusokkal összehasonlítva képes mélyebbre hatolni az epidermiszben. Természetes szivacsként viselkedik, nagy mennyiségű vizet köt meg, nedvességet biztosít, ezáltal kitölti a mély ráncokat. A hialuronsav a bőr viszkoelasztikus tulajdonságainak javítása mellett stimulálja a fibroblaszt kollagén termelését, és megvédi a bőrt az öregedéstől: a megereszkedéstől és a feszesség elvesztésétől.

Fő összetevő: XS hialuronsav (ultra alacsony molekulatömegű hialuronsav)

Előnyei:

  • Hidratál,
  • Halványítja a ráncokat,
  • Képes mélyebbre hatolni az epidermiszben.

Kinek ajánljuk?

Az éjszakai arckrém idősödő, ráncos arcbőrre ajánlott.

Használata:

Az éjszakai arckrémből megfelelő mennyiséget vigyen fel a megtisztított bőrre felfelé irányuló mozdulatokkal, és körkörös irányba masszírozza be. Ne alkalmazza a szemhéjra!

Illata:

Ceylon tea és friss citrom.

Textúrája:

Az érintés és a tapintás meghatározó élményt jelentenek a szépségápolási termékek használatában, jelentős az összekötő szerepük a szenzibilitás és a funkcionalitás között. Hidratálónk érzéki, krémes és gazdag, mégis könnyű és vékony, az illata pedig friss és energikus citrusfélék keverékéből áll. Az emulzió rendkívül lágy, a bőrön könnyen kenhető az olajcseppek nagyon finom és homogén diszperziójának köszönhetően, hiszen az emulzió homogén cseppmérete egy mikron tartományban található. A termék a bőrre kenve könnyű, hűvös és olvadó érzést nyújt, a visszamaradó filmréteg finom, egyáltalán nem zsíros és ragadós.

Shopping Cart
Scroll to Top