eKseption – Skin Relief Fluid Szérum (45 ml)

Rövid leírás:

Rendkívüli szérum bőrpír, gyulladás és hajszálér problémák kezelésére, valamint a sebgyógyulás támogatására. A termék használható este, rendszeres időközönként, vagy peeling-kezelések után a javító krémek mellett.

21 .790 Ft

Minimalista szérum formula az érzékeny és nagyon reaktív bőr számára. Az olaj a vízben emulzió a sejtmembránokhoz hasonló felépítésű foszfolipid alapú emulgeálószeren alapul.  Bőrpuhítóként csak szkvalánt tartalmaz, a szkvalén stabil származékát, amely természetes alkotórésze a faggyúnak. A szkvalán az epidermisz hidrolipid filmrétegéhez hasonló tulajdonsága teszi az atópiás bőrre szánt készítmények gyakran használt összetevőjévé. Ezen gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt népszerű a pattanások, ekcémás és mindenféle bőrérzékeny betegségben szenvedő felhasználók körében.

A szkvalán nem komedogén, ami azt jelenti, hogy nem tömíti el a pórusokat: zsíros és/vagy pattanásos bőrön is használható. Az olíva szkvalán biológiailag teljesen lebomlik. Nem halmozódik fel a környezetben, nem jelent veszélyt az állat- és növényvilágra. Az olíva szkvalán a fenntartható fejlődési megközelítés része, összhangban a zöld kémia elveivel.

A speciálisan összeállított emulzió azonnal megnyugtatja a károsodott bőrt. A természetes kivonatokból álló hatóanyag-koncentrátum panthenolt, niacinamidot, flavonoidokat és hialuronsavat tartalmaz.

Fő összetevői:

  • Olívaolaj szkvalán (7%)
  • Panthenol (2%)
  • Niacinamid (0,5%)
  • Heszperedin-metil-kalkon (HMC 0,3%)
  • Hialuronsav (0,2%)

Előnyei:

  • Nyugtató és azonnali gyulladáscsökkentő hatású.
  • Eredményesen kezeli a bőrpírt és a túlérzékenységet.
  • Támogatja a sebgyógyulást.

Kinek ajánljuk?

A szérum zsíros és/vagy pattanásos bőrön is használható.

Használata:

Naponta egyszer vigyen fel néhány csepp szérumot tisztítás és tonizálás után. Éjszaka szükség szerint rétegezhető más kezelőszerekkel; napközben fényvédővel.

Illata: Illatanyag mentes, semleges.

Shopping Cart
Scroll to Top