Esthederm Intensive – Propolisz+ Cink tartalmú Szérum-Facelotion (130 ml)

Rövid leírás:

A szérum tisztító és nyugtató propolisz tartalmának köszönhetően minimalizálja a maradandó hegek megjelenését, mattítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.

21 .300 Ft

Az Intensive Propolisz+ cink tartalmú szérum minimalizálja a bőrhibák következtében kialakuló maradandó hegek megjelenését, mattítja a bőrt és összehúzza a pórusokat. A propolisz összetevő pedig gondoskodik a bőr megtisztításáról és megnyugtatásáról. PROPOLIS+ COMPLEX, CINK-GLÜKONÁT és CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

28 napon át tartó, orvosi felügyelet mellett végzett felhasználói teszt, 31 önkéntes bevonásával. Pozitív válaszok %-ban: A készítmény 7 napon át történő alkalmazását követően a bőr kevésbé fénylik 97%*. A bőrhibák következtében kialakult maradandó hegek csökkennek 94%*. A pórusok mérete csökken 96%*.

Előnyei:

  • A szérum minimalizálja a bőrhibák következtében kialakuló maradandó hegek megjelenését.
  • Mattítja a bőrt.
  • Összehúzza a pórusokat.
  • Tisztítja és megnyugtatja a bőrt.

Kinek ajánljuk?

A szérum pattanásos, felnőttkori problémás, fénylő bőrre, eltömődött pórusokra, maradandó hegekre ajánlott.

Használata:

Vidd fel a szérumot a megtisztított arcra és nyakra egy vattakorong segítségével, a szemkörnyék kihagyásával. Kizárólag felnőttek számára ajánlott. Az Intensive termékcsalád alkalmazható a bőrápolási rutin részeként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként.

Hatóanyagai:

AQUA/WATER/EAU*, METHYLPROPANEDIOL, PROPANEDIOL, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, PROPOLIS EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), CARNOSINE, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. [ES500] *CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

Shopping Cart
Scroll to Top