Esthederm UV Protect – Fényvédő Krém Ásványi Anyagokkal az Allergiás, Érzékeny Bőrre (30 ml)

Rövid leírás:

Az UV Protect fényvédő krém megakadályozza a korai bőröregedést és a sötét foltok kialakulását, harcol a kollagént romboló tényezőkkel szemben, ezáltal megakadályozza a ráncok megjelenését, és a bőr megereszkedését. Megvédi és javítja a bőr ellenálló képességét a napsugarakkal szemben.

22 .600 Ft

Az Insitut Esthederm UV Protect fényvédő krém ásványi anyagokkal az allergiás, érzékeny bőrre, exkluzív 3-as védelmet biztosít a fiatalság megőrzése érdekében. Globális sejtvédelem:

• Megakadályozza a korai bőröregedést és a sötét foltok kialakulását azáltal, hogy semlegesíti a szabad gyököket és védi a sejtek DNS-ét.

• Harcol a kollagént romboló tényezőkkel szemben, ezáltal megakadályozza a ráncok megjelenését, és a bőr megereszkedését.

• Megvédi és javítja a bőr ellenálló képességét a napsugarakkal szemben. A termékben található Pure Defense komplex az ásványi fényvédők optimalizált kombinációja, amely biztosítja az ideális toleranciát, valamint a korai bőröregedésért felelős UVA sugárzás elleni védelmet. Cink összetevője elősegíti a bőr gyors regenerálódását, különösen az esztétikai eljárásokat követően.

Előnyei:

  • Bőröd magas fokon védetté válik a káros UV sugarakkal szemben.
  • Bőröd kizárólag a napfény pozitív hatásait élvezi, és fiatalabb marad.
  • Megakadályozza a korai bőröregedést.
  • Megakadályozza a sötét foltok kialakulását azáltal, hogy semlegesíti a szabad gyököket és védi a sejtek DNS-ét.
  • Harcol a kollagént romboló tényezőkkel szemben.
  • Megakadályozza a ráncok megjelenését, és a bőr megereszkedését.
  • Megvédi és javítja a bőr ellenálló képességét a napsugarakkal szemben.

Kinek ajánljuk?

A fényvédő krém allergiás, érzékeny bőrre ajánlott. 100% ásványi szűrőinek köszönhetően ideális azok számára, akik allergiások az organikus szűrőkre, esztétikai kezelések után vagy olyan kozmetikai kezelések mellé, amely mellett fontos a magas fokú fényvédelem.

Használata:

Használd a terméket utolsó lépésként a szépségrutinodban. Vidd fel a terméket arcodra, nyakadra és dekoltázsodra egy Institut Esthederm krém felvitelét követően, amely kiváló sminkalapot biztosít. Használatát ismételd napközben, ha erős napfényre mész. Kerüld a szemkörnyéket.

Hatóanyagai:

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER,TITANIUM DIOXIDE, DICAPRYLYL ETHER, DICAPRYLYL CARBONATE,SILICA DIMETHYL SILYLATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL,POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, STEARIC ACID,ALUMINA, FRAGRANCE (PARFUM), STEARYL GLYCYRRHETINATE,TOCOPHEROL, FARNESOL. [ES290]

Shopping Cart
Scroll to Top