Fusion – Ceramid Moisturizer Hidratáló Krém (50 ml)

Rövid leírás:

Víz az olajban típusú, gazdag és tápláló hidratáló krém száraz és érzékeny bőrre.

23 .290 Ft

Víz az olajban típusú, gazdag és tápláló hidratáló krém száraz és érzékeny bőrre.

A vegán ceramid rizs kivonatból készül, ahol az előállítás során a szfingolipidek és a foszfolipidek frakciójának optimális arányát célozzák meg. A ceramidok nélkülözhetetlen szerepet játszanak a stratum corneum szerkezetében és minőségében, hiszen a szaruréteg lipidjeinek jelentős részét teszik ki, és bőrünkben legalább kilenc különféle saját ceramidmolekula szintetizálódik.

A ceramidok az intercelluláris lipidcement fő komponensei (40%). Számos alapvető biológiai funkciót irányítanak: szabályozzák az epidermális vízáramlást, a stratum corneum rétegeinek a kohézióját, biztosítják a bőr védelmét (hidrolipid réteg), a bőrgát integritását és elősegítik helyreállítását. 11 egészséges önkéntesen végzett klinikai vizsgálat megmutatta, hogy a vegán ceramidok rendkívül jelentős mértékben javították a bőr hidratáltsági szintjét: a placebóhoz képest 30 perc után +73%-al, és a placebóhoz képest 8 óra elteltével +53%-al rendelkezett több nedvességgel a vizsgált személy bőre.

Aktív összetevők: Vegán ceramidok (2%).

Előnyei:

  • Hidratálja a bőrt.
  • Szabályozza a transzepidermális vízáramlást.
  • Védi a bőrt.
  • Helyreállítja a bőr lipid gátját.

Kinek ajánljuk?

A száraz és érzékeny bőrtípusra ajánlott.

Használata:

Mossa meg arcát a hidratáló krém felvitele előtt. Megfelelő mennyiséget kenje az arcára. Felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrébe, a szemhéjakat kerülje. A hidratáló krémet reggel vagy este, a szérumokkal együtt is használhatja.

Illata: Aloe vera.

A termék textúrája:

Víz-az-olajban típusú, lágy hidratáló emulzió, intenzíven tápláló hatással. A ceramid krém vizes fázisa izotóniásan kiegyensúlyozott, hogy optimalizálja a víz bejutását a bőrbe. A víz az olajban emulziók kifejezetten ajánlottak száraz és érzékeny bőrre, mert megfelelően kiegyensúlyozzák a bőrtáplálást és hidratálást, hosszan tartó védelmet és magas vízdiffúziót biztosítanak a bőrben. A bőrpuhító szerek hosszú szénláncú zsírsav-észterek keverékei, amelyek a bőr hőmérsékletén megolvadnak. Puha, kellemes, sima bőrérzetet keltenek. Magas zsírosodási potenciállal és erős vízlepergető tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal filmréteget képeznek, amely megvédi a bőrt a kiszáradástól.

Shopping Cart
Scroll to Top