Fusion – C Vitamin Éjszakai Szérum 5.0 (30 ml)

Rövid leírás:

Exkluzív formulával készült éjszakai szérum a napfény okozta bőröregedés és a szabad gyökök káros hatásainak a kivédésére és kezelésére. Magas koncentrációjú szérum stabil C-vitaminnal. Már néhány napos alkalmazás után a bőr tónusa egyenletesebbnek és világosabbnak tűnik.

23 .890 Ft

Az éjszakai szérum innovációja a C-vitaminnak egy új, kiemelkedően stabil formuláján alapszik. Nagyon magas koncentrációban, XS hialuronsavval kombinálva alkalmazzuk a bőr intenzívebb hidratálásáért, mindezt a C-vitamint tartalmazó termékekre jellemző ragacsos utóérzet nélkül. Csökkenti a sötét- és az öregségi foltokat, felveszi a harcot a fényöregedés ellen, a bőr viszkoelasztikus tulajdonságainak javításával fiatalít, és jelentősen csökkenti a mély ráncokat.

A nátrium-hialuronát biotechnológiailag biztonságosan előállított hatóanyag; szennyeződésektől és GMO-tól mentes. Az XS hialuronsav is egy fontos innováció az öregedésgátló bőrápolásban, hiszen a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest kiváló a bőrön keresztüli áthatolása. A bőr viszkoelasztikus tulajdonságainak javításával fiatalít, és jelentősen csökkenti a mély ráncokat.

Aktív összetevők: ET-C-vitamin (5%), XS-hialuronsav (0,5%)

Előnyei:

  • Csökkenti a barna foltokat, pigmentációt.
  • Semlegesíti a szabad gyököket és védi a sejtek DNS-ét.
  • Szennyeződés elleni hatás.
  • Kollagén erősítő.
  • Egységesíti a bőrtónust.
  • Csökkenti és kezeli a napfény okozta bőröregedést.
  • Jelentősen csökkenti a mély ráncokat.

Kinek ajánljuk?

Az éjszakai szérumot minden bőrtípusnak megfelel, ha a bőre érzékenynek mutatkozna, esetleg hámlana, függessze fel a kezelést néhány napra.

Használata:

Mossa meg arcát az éjszakai szérum alkalmazása előtt. Kis mennyiséget kinyomva, felfelé, körkörös irányba masszírozza a bőrébe. Kerülje a szemkontúrokat. Az intenzív kezelést naponta, 10-15 napon keresztül, az éjszakai bőrápolás részeként folytassa. Ha a bőre érzékenynek mutatkozna, esetleg hámlana, függessze fel a kezelést néhány napra. Napközben mindig alkalmazzon fényvédőt!

Illat: Narancs illóolaj.

A termék textúrája:

Az olaj-a-vízben emulzió speciális összetétele optimális emulzióstabilitást biztosít, miközben használata különösen sima és bársonyos bőrérzettel párosul. Az emulzió fényes megjelenésű az olajcseppek kis mérete miatt. Az eredmény: egy nagyon kellemes krém, felvitelkor friss érzetű és könnyen felszívódik. Az éjszakai szérumban található bőrpuhító észter gazdag és javítja a bőrön való szétterülést, de nem komedogén hatású. Természetes ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik.

Shopping Cart
Scroll to Top