Fusion – Deep Cleanser Sminklemosó (250 ml)

Rövid leírás:

Mikroemulziós technológiával készült mély tisztító sminkelmosó, a smink és a szennyeződések eltávolításához, szappan és egyéb detergensek nélkül. Használható az arcon, a szemeken és az ajkakon. A termék minden bőrtípusra ajánlott.

10 .390 Ft

Ez a mély tisztító hatású sminklemosó, olvadó mikroemulzió a smink eltávolítására készült, melyet bármely bőrtípuson alkalmazhatunk. Táplálja és hidratálja a bőrt, hozzájárulva a professzionális kezelések eredményességéhez.

Használható arcra, szemre és ajkakra. Kis molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, a bőrt hidratálja és a finom ráncok megjelenését csökkenti. Tapintása könnyű és hűvös. Olvadó érzetet nyújt, amikor a terméket felvisszük a bőrre, mégse hagy hátra zsíros és tapadós filmmaradványokat.

A hialuronsav a leghidratálóbb biopolimer.

Az élő szövetekben kötőszövet-szervező és vízmegtartó anyagként szolgál. A nátrium-hialuronát biotechnikai szempontból biztonságos eljárásból származik; nem tartalmaz szennyező anyagokat és GMO-mentes. Az XS hialuronsav nagyon kis molekulatömegű hialuronsav. Áttörést jelent az öregedésgátlásban, mivel fokozott áthatolási képességgel rendelkezik a bőrön keresztül a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest. Viszkoelasztikus tulajdonságaival javítja és fiatalítja a bőrt, jelentősen csökkenti a mély ráncokat.

Fő hatóanyaga: XS hialuronsav.

Előnyei:

  • Mély tisztító hatás,
  • Eltávolítja a sminket,
  • Táplálja és hidratálja a bőrt,
  • Csökkenti a finom ráncok megjelenését.

Kinek ajánljuk?

A sminklemosó minden bőrtípusra kiválóan alkalmas.

Használata:

A termék használható otthon vagy szalonkezeléseknél. Masszírozza át az arcot, a nyakat, a szemeket és az ajkakat, hogy jobban eltávolítsa a sminket, majd öblítse le vízzel.

Illata: Rózsa és kávé.

Textúrája:

A tapintás és az érzés a szépségápolási és testápolási termékek vásárlásakor meghatározó tényező. Fontosnak tartjuk, hogy készítményeink textúrájában és felhasználásában az érzékekre gyakorolt hatást összekapcsoljuk a funkcionalitással. Mély tisztító termékünk érzéki élményt nyújt, fényes, krémes és gazdag megjelenésű, mégis könnyű és vékony, illata pedig a rózsa és a kávé finom keveréke.

Az emulzió ultra lágy tapintást és könnyű kenhetőséget biztosít a bőrön, ami elengedhetetlen követelmény a tisztítószereknél. Ezek a tulajdonságok az olajcseppek nagyon finom és homogén diszperziójának tulajdoníthatók. Az emulzió homogén, átlagos cseppmérete egy mikron tartományban van. Az emulzió rendkívüli finomsága kulcsfontosságú tényező az arc, a szem vagy az ajkak minden típusú sminkjének hatékony eltávolításához. A termék a legellenállóbb sminket is teljesen feloldja, detergensek vagy szappan használata nélkül. Mély tisztító sminklemosónk kiváló toleranciával bír a bőrön és a nyálkahártyákon, nem csípi a szemet, sem a bőrt. A termék parabén-, szappan- és szulfátmentes.

Shopping Cart
Scroll to Top