Fusion – Hair Mist Hajszérum (75 ml)

Rövid leírás:

Forradalmian új elgondolású hajszérum kifejezetten haj revitalizálás és táplálás céljából.

14 .590 Ft

A Hair Mist hajszérum innovatív, spray kiszerelésben kapható, melyet a haj revitalizálására és táplálására lett kifejlesztve. Egyedülálló keverékét mezoterápiás kezelések ihlették, aktív és erőteljes összetevőkkel. Fontos célunk, hogy a hajszérum mélyen a hajszálakba hatoljon, ezzel biztosítsa az alapvető tápanyagokat a helyreállításhoz és megerősítse a sérült, gyenge haj szerkezetét.

A dexpantenol, más néven B5-provitamin egészségesebbé teszi és javítja a haj rugalmasságát.A hialuronsav intenzív hidratálást biztosít, segítségével leküzdhető a szárazság és a töredezettség. A karnozin egy aminosav, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, védi a hajat a környezeti stressztől és megelőzi a további károsodásokat. A szerves szilícium javítja a haj szerkezetét és elősegíti növekedését. A cink, a kalcium, a réz és a magnézium együttesen biztosítják az alapvető ásványi anyagokat az erős és egészséges haj megtartásához.

Aktív összetevők:

  • Dexpanthenol (0,5%),
  • Hyaluronsav XS (0,1%)
  • Karnozin (0,5%)
  • Organikus szilícium (1%)
  • Cink-kalcium-réz-magnézium multiásványi-komplex (3%)

Előnyei:

  • Hajrevitalizáció és megerősítés céljából.
  • Vékony hajat megerősíti.
  • Hajhullás kezelésére.
  • Korpásodás csökkentésére.

Kinek ajánljuk?

A hajszérum minden hajtípusra alkalmas revitalizálás és táplálás céljából. Különösen előnyös sérült, gyenge vagy száraz hajúaknak, valamint azoknak, akik hajhullást vagy hajritkulást tapasztalnak.

Használata:

Spray-palackba csomagolt hajszérumunk a hajra könnyen és kényelmesen felvihető és egyenletesen eloszlatható. Nedves hajon alkalmazandó hajszárítás előtt, vagy száraz hajon, ha revitalizálni és frissíteni szeretnénk a nap folyamán.
Egyszerűen permetezze a szérumot a tiszta, nedves hajra, összpontosítva a hajvégekre és a különös gondoskodást igénylő területekre. Gyengéden masszírozza be a szérumot a hajba, és formázza tetszés szerint. A legjobb eredmény érdekében használja a szérumot rendszeresen, akár naponta vagy szükség szerint.

Illata: Illatmentes.

Összetevői:

Aqua (Water), Silanediol salicylate, Decarboxy carnosine HCl, Panthenol, Sodium hyaluronate, Zinc Gluconate, Magnesium aspartate, Copper gluconate, Calcium gluconate, Butylene glycol, Triethanolamine, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Triethylene glycol.

 

*Hatékonysága klinikailag bizonyított.

Shopping Cart
Scroll to Top