Fusion – Hyaluronic Cryo-Arcmaszk (100 ml)

Rövid leírás:

Esztétikai orvoslásból származó hialuronsav formulával készült anti-aging arcmaszk, a teljes öregedésgátló, bőrhűtő és a ránctalanító hatás érdekében. Friss és egyedi textúrájú maszk, a rendkívül puha bőrtónusért.

13 .890 Ft

A Hyaluronic Cryo-arcmaszk bőrhűtési technológiájának köszönhetően, a felhordás után 2 fokkal képes csökkenteni a bőr hőmérsékletét. Ez a formula rendkívüli nedvességet biztosít, a kis molekulatömegű hialuronsav tartalmának köszönhetően. Az esztétikai gyógyászati ​​termékekből származó kis molekulatömegű hialuronsav képes más hialuronsavakhoz képest mélyebben áthatolni az epidermiszbe. Úgy viselkedik, mint egy természetes szivacs, amely nagy mennyiségű vizet köt meg, hogy biztosítsa a nedvességet és kitöltse a mély ráncokat. A hialuronsav stimulálja a fibroblasztok kollagén és elasztin rost képzését, megóvja a bőrt az öregedéstől, megereszkedéstől.

Aktív hatóanyag: Kis molekulatömegű hialuronsav.

Előnyei:

Esztétikai orvoslásból származó hialuronsav formulával, a teljes öregedésgátló, bőrhűtő és a ránctalanító hatás érdekében. Friss és egyedi textúrájú arcmaszk, a rendkívül puha bőrtónusért.

Kinek ajánljuk?

Az arcmaszk idősödő, ráncos arcbőrre ajánlott.

Használata:

Az arcmaszk felhordása előtt mossa le a bőrt. Ecsettel vagy az ujjaival kenje fel bőven az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Hagyja körülbelül 10 percig, aztán távolítsa el a felesleget egy száraz pamutkendővel. Ne tegye a maszkot a szemhéjakra.

Alkalmazási területek:

  • Arc,
  • nyak,
  • dekoltázs.
Shopping Cart
Scroll to Top