eKseption – Post Peel Maszk (db)

Rövid leírás:

A Post Peel hatóanyagokkal átitatott, tömörített cellulóz selyemszövet maszk önálló kezelésekre, szöveti steril maszkok készítéséhez is alkalmas.

390 Ft

A maszk nem tartalmaz sem tartósítószert, sem egyéb más vegyi anyagot.

A peelingek mélyen behatolnak a felhámba. A post peel maszk a carboxy neutralizer-rel együtt, amely nátrium-hidrogén- karbonátot tartalmaz, és könnyen permetezhető az arcra, semlegesíti a peeling hatását. A szabad savval érintkezve a semlegesítési reakció során felszabaduló CO2 a bőrben és a szervezetben intenzív bőr-oxigenizációs hatást (Bohr-effektus) fejt ki. A szén-dioxid jelenléte a szövetekben fokozza a hemoglobin oxigén leadását. Ez a carboxy-terápia. A semlegesítés során a bőr hőmérséklete emelkedni fog, ami intenzívebb peeling hatáshoz vezet.

Használata:

A szemet védve permetezze a carboxy neutralizert a bőr felületére.

Alkalmazza a Post peel maszk-kal együtt. Közvetlenül az alkalmazás előtt aktiváljuk a maszkot 10-15 ml carboxy neutralizer hozzáadásával és helyezzük fel a még nedves bőrre. Utólag rápermetezhetünk carboxy neutralizert.10-15 perc elteltével az arcot lemossuk nagy mennyiségű hideg vízzel. Soha ne mossa le a semlegesítőt langyos, vagy meleg vízzel, hogy elkerülje a sérülést, amelyet az anyagok kémiai reakciója során keletkezett magas hőmérséklet okozhat.  Az arcot ezután óvatosan szárítsuk fel egy törölközővel.

Shopping Cart
Scroll to Top